Voor medewerkers – altijd het juiste rooster

Gedoe met het rooster? Daar doen we niet meer aan!

Even kijken hoe je bent ingeroosterd voor het nieuwste programmaonderdeel. Even een dienst ruilen met een collega. Even doorgeven dat je wegens privéomstandigheden af moet melden.

Schud je je hoofd bij dat ‘even’, omdat al die dingen niet zonder gedoe gaan? Omdat je niet weet waar de nieuwste versie van het rooster is? Omdat je via drie lagen moet? Leer dan Uurwerk Online kennen.

Altijd het nieuwste rooster in je broekzak

Er is nog maar één rooster en dat is het rooster in je broekzak. In de Uurwerk app op je telefoon. Of je bekijkt het op je laptop. Altijd de laatste versie, altijd inclusief de laatste wijzigingen. Plus het rooster van je directe collega’s. Je weet meteen met wie je werkt.

Zelf diensten ruilen met een collega

Sta je al ingeroosterd en je wilt ruilen met een collega, dan regel je dat eenvoudig zelf, via de app. De planner krijgt dat te zien en keurt de ruil goed. Of niet. Je krijgt vanzelf bericht.

Handig afmelden met één druk op de knop

Met één druk op de knop op de site of in de app laat je weten dat je op een dag of tijd niet beschikbaar bent. De planners zien dat als ze een rooster gaan maken en kunnen je dan niet inroosteren. Nooit meer misverstanden.

Gemakkelijk zelf je uren invullen

Dienst gedraaid? Je bevestigt de gewerkte uren direct vanuit je rooster. Als je uren afwijken van de geplande dienst, geef je dat net zo gemakkelijk door.  Zo eenvoudig kan urenregistratie zijn.

Apps voor iOS en Android

Uurwerk Online heeft eigen apps voor iOS en voor Android. De snelste en makkelijkste manier om altijd je rooster bij je te hebben met niet meer toeters en bellen dan nodig: rooster bekijken, diensten ruilen, afwezigheid melden en uren vastleggen. That’s it.

Klaar voor de volgende stap? Bekijk hier de handleiding voor medewerkers of …

Download de app voor je mobiel