Voor planners – snel en zorgeloos roosteren

Roosteren was nog nooit zo snel

Een nieuw rooster maak je met Uurwerk Online binnen een kwartier. En zodra jij klaar bent, verschijnt die versie automatisch bij iedereen. Online of in de Uurwerk-app. Wijzigingen in diensten? Ook daarvan krijgen alle collega’s automatisch bericht. Uurwerk Online doet het rekenwerk en regelt het gedoe eromheen – jij hoeft alleen de roosters te maken.

Evenementen automatisch ophalen

Hebben jullie al een evenementenplanningssysteem zoals Yesplan, Get A Ticket of iTheatre? Dan kunnen we de evenementen automatisch voor je ophalen zodat je ze meteen kunt inroosteren.

Maak je geen zorgen over arbeidstijden of cao-regels….

… want die bewaakt Uurwerk voor je. De planhulp selecteert automatisch alleen die medewerkers die volgens alle regelgeving beschikbaar zijn. Wil je zelf een medewerker inroosteren, dan laat Uurwerk Online zien welke diensten mogelijk zijn binnen de regels. Schuif zelf tot alles klopt of laat Uurwerk het zware werk doen.

Gaat je team op tournee? Uurwerk Online berekent de reistijden voor je, houdt rekening met de regels daarover in de cao Toneel en Dans. De séjourslijsten draai je uit met een druk op de knop.

Ook de verantwoording gaat automatisch: de ingebouwde rapportages tonen geplande uren, gewerkte uren en saldi. Per medewerker, per evenement, per locatie, … Je kunt het zo gek niet bedenken.

Diensten ruilen met een druk op de knop

Medewerkers die een dienst willen ruilen met een collega, vragen dat aan via de mobiele app. Jij krijgt het bericht automatisch binnen in Uurwerk Online. Met een druk op de knop is de ruil tussen de medewerker en de collega overal doorgevoerd. En natuurlijk staan de wijzigingen meteen online, voor iedereen die het weten moet.

Urenregistratie

Medewerkers vullen hun gewerkte uren direct in in de Uurwerk Online app. Hun leidinggevende krijgt een duidelijk overzicht en kan in één keer de gewerkte uren goedkeuren.

Met een handige rapportage of met een van onze koppelingen exporteer je in één keer alles voor de salarisadministratie.

En ook fijn: als je gaat roosteren, rekent Uurwerk Online de over- en onderuren uit de urenregistratie voor je door.

Er is een online kennisbank voor antwoord op veelvoorkomende vragen en een deskundige helpdesk voor specifieke vragen.

Lees wat voor voordelen Uurwerk Online heeft voor je manager of …

Bekijk de schermen