Rapportages

Ingebouwde rapportages en rapportages op maat

De meestgevraagde rapportages zijn natuurlijk die over de uren van medewerkers: per evenement, per afdeling en per medewerker en per periode. Bij Uurwerk Online zijn die rapportages allemaal ingebouwd en automatisch te genereren. Ook voor interne klanten als HR is er een vaste serie.

Maar Uurwerk Online kan meer. Prognoses, vergelijkingen tussen geplande en gewerkte uren, waarschuwingen bij afwijkingen van de regelgeving – dit soort managementinformatie heb je altijd ter beschikking. Op het moment dat jij die nodig hebt, zodat je tijdig kunt bijsturen.

Mis je een specifiek rapport? Meld het bij de helpdesk en we maken snel een template op maat. Service van de zaak.

Uurwerk Online en Power BI

Wil je zelf rapporten kunnen maken met de gegevens in Uurwerk Online? Gewerkte uren per afdeling, kosten per locatie of per type evenement, de ontwikkeling van het aantal uren per locatie over meerdere jaren. Met filters en doorklikmogelijkheden. Dat soort werk.

Die vraag krijgen we vaker en daarom hebben we een koppeling met Power BI gemaakt, een gratis programma van Microsoft. Met onze API kun je in Power Bi zelf de Uurwerk-gegevens aanwijzen waarmee je een rapport of grafiek wilt maken.

Wij zetten de bouwstenen voor je klaar en na een korte instructie bouw je voortaan helemaal zelfstandig je eigen rapporten.

Klik op de afbeelding hieronder om een kort filmpje te bekijken.

Neem contact op