Voor managers – grip op roosters en uren

Manager blij - grip op roosters en uren

Een gezelschap of theater runnen, een festival organiseren – je roosterprogramma en de bijbehorende data vormen de ruggengraat. Je stuurt erop, je beheerst en controleert er de processen mee. Met Uurwerk Online doe je dat efficiënt (snel en foutloos), veilig en conform alle regelgeving. Voor je planners betekent dat gemak, voor alle medewerkers duidelijkheid én flexibiliteit.

Je leest hier alle redenen om voor Uurwerk Online te kiezen.

Betere beslissingen

De data uit Uurwerk Online-rapporten zijn altijd up-to-date en betrouwbaar. Roosters, diensten, bezetting en locatie(s) worden real-time bijgewerkt en met een druk op de knop heb je alle rapportages die je wilt. Daarmee kun je doorlopend monitoren en tussentijds bijsturen. Zo neem je betere beslissingen.

Verder vooruitzien

Ook al zijn de roosters nog niet volledig ingevuld en is de programmering of de tournee nog niet helemaal rond, je beschikt altijd over prognoses. Zo zie je sneller waar mogelijk knelpunten en hiaten ontstaan.

Goed werkgeverschap

De cao’s en arbeidstijdenregelingen zijn complex en veranderen steeds. Het hoort bij goed werkgeverschap of opdrachtgeverschap die regelingen te vertalen naar de praktijk van de dagelijkse roosters. Met Uurwerk Online weet je zeker dat de actuele regelgeving toegepast wordt – die controle verloopt automatisch. Ook bij meerdere cao’s binnen een organisatie.

Nooit meer discussie over reistijden en séjours

Voor medewerkers op tournee berekent Uurwerk Online automatisch de reistijden en de séjours. Lekker duidelijk. Wat kunnen we er nog meer over zeggen?

De ontbrekende schakel tussen afdelingshoofden en HR

Herken je de ergernis tussen afdelingshoofden en HR? Die gaat altijd over vertraagde communicatie en de fouten die ontstaan door handwerk. In Uurwerk Online worden evenementen al dan niet automatisch ingeladen, de planners maken de roosters en de uren gaan naar jullie eigen HR-pakket. Bij de inrichting bepaal je welke gegevens Uurwerk Online deelt met interne klanten, zo nodig bouwen we koppelingen naar de je eigen (maatwerk)software en je bent meteen af van (over)typefouten.

Geen onderhoud, geen omkijken naar updates. Het programma heet Uurwerk Online – het is geen applicatie die je op je eigen server draait. Online betekent: altijd klaar voor gebruik, geen zorgen over updates, beveiligingspatches of onderhoud en minder risico op vastlopen, hacks of dataverlies. Dat scheelt tijd en zorgen.

Koppelingen met evenementensoftware

Uurwerk Online heeft standaardkoppelingen om evenementen uit bijvoorbeeld Yesplan, iTheatre of Get A Ticket te importeren. Dat gebeurt zo vaak als nodig is. En dat betekent dan weer dat de planners evenementen direct kunnen roosteren. Gebruik je een ander pakket? We kunnen snel maatwerkkoppelingen opleveren.

Privacy by design

Uurwerk Online registreert uitsluitend de persoonsgegevens die nodig zijn om uren te registreren en roosters te maken. Door afbakening van autorisaties ziet iedereen in de organisatie alleen die gegevens die nodig zijn voor hun specifieke taak en niet meer dan dat.

Frictieloze implementatie

Overstappen op Uurwerk Online gaat soepel en snel. Zie ook ons stappenplan. Van tevoren inventariseren we welke koppelingen en sjablonen er nodig zijn. Planners en applicatiebeheerder krijgen een korte training. Er is een online kennisbank en een helpdesk voor als de handleiding niet snel genoeg antwoord geeft.

Bekijk de tarieven of …

Neem contact op